Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ

Σημερα εγινε η πρωτη κικνηση στην Σαλαμινα από τους πολιτες. Η κινηση θα ονομαστει ΚΙΝΗΜΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ και θα είναι ανεφ κοματικων ιδεολογιων. Για το καλο των παιδιων μας σε μια κατασταση που μας οδηγησαν οι υποτιθετε σωτηρες από το 1973 μεχρι και σημερα. Για μια ταξη πραγματων που δεν ξερουμε κατά ποσο εμεις αλλα και κυριως τα παιδια μας αν θα μπορουν να ζησουν.

Μια ταξη πραγματων που κυριαρχοι θα είναι οι τραπεζες και καπιοι μεγαλοβιομηχανοι που αυτή την στιγμη που το κρατος μας παραληρει οικονομικα εχει χρηματα να πρημοδοτησει τους εργοδοτες με το ενσιμο των εργαζωμενων για να μην δουλευουν από μια εως τρεις μερες την εβδομαδα.

ενσημο που δεν παει ποτε στους εργαζωμενους παρα μονο στις τσεπες τους . μια νεα ταξη πραγματων που μεσα από μεταβατικα σταδια φορολογει τον εργαζωμενο κάθε εργασιας ιδιωτικο η δημοσιο δικαιο και κάθε μικρο επιχηρηματια με το 80% των εσωδων του και κάθε μεγαλοβιομηχανο με μια μικρη εφαπαξ εισφορα.

Πολιτικους που χαριζουν κερδοφορες επιχηρησεις δημοσιου όπως τα διοδια σε ξαδερφους ιδιωτες με συσταση εταιρειας Α.Ε των 1000 ευρω και όλα μετα εισφορα από τις τσεπες μας , τα πλουτη τους και όλα….

θα φτιαξουμε μπλοκ που θα ανακοινωθει ώστε να ειστε ενημερωμενοι . αγωνα μεχρι το τελος.. κάθε απογευμα συγκεντρωση στις 7 στην πλατεια τα αγαλματα οσοι μπορουν και κάθε κυριακη στις 7 ολοι εκει . ολοι μπορουν να μηλησουν , ολοι μπορουν να εκφρασουν τις αποψεις τους ελευθερα .. το μονο που δεν χρειαζετε είναι ο κοματισμος

Πολιτες σε ολη την ΕΛΛΑΔΑ ειναι καιρος να κανουμε δομηση εμεις το μελον μας και το μελον των παιδιων μας και οχι καθε φαφλατας που θα τα βαλει στην τσεπη για συμφερωντα αλλων και θα φυγει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου